Adam's Pleasure... My Sweets Sweets...

By: Mariana Mat Jusoh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Jan-2010 13:15 Email | Share | | Bookmark
Adam.. at zoo...

 
 
 
View all 6 photos...






Friday, 22-Jan-2010 15:07 Email | Share | | Bookmark
Adam kat Lost World of Tambun..

 
 
 
View all 12 photos...
Ini foto2 kami masa bercuti ke Perak... lepas babah Adam habis kerja.. kami ke LWOT.. mmg best ar... ini kali pertama Adam main air sebab masa kami ke Desa Waterpark.. masa tu umur Adam baru jerk 7 bulan.. tak boleh main air lagi..

sekarang dia dah besar.. apa lagi.. mmg seronok dia kat sana...







Friday, 22-Jan-2010 09:51 Email | Share | | Bookmark
Adam... kat zoo.. lagi sekali ker???

 
 
 
View all 12 photos...
Masa cuti sekolah.. kami terima tetamu dari kampung... so, untuk menghiburkan hati kanak2 yang datang itu.. kami ambik keputusan untuk ke zoo.. tempat y ang memang aku suka dan Adam pun excited bila cerita pasal zoo...

apa lagi.. dia akan menjerit la.. "nak tengok tiger... nak tengok tiger..."

so, kami ambik keputusan ke sana la... layan jerk keletah mereka kat sana..










Thursday, 6-Aug-2009 00:05 Email | Share | | Bookmark
Gambar Lama..

 
 
Just nak tepek gambar lama jerk.. hehehe..



Wednesday, 5-Aug-2009 11:06 Email | Share | | Bookmark
Adam's Transfomers...

 
 
 
View all 5 photos...
Ini gambar2 lama.. rasanya kat http://pearlsweets.blogspot.com dah ada ni.. tapi kat sini lambat la sikit.. sejak blog dah kena block.. beralih arah la plak... hehehe...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net